Achtergrond

Martijn Buijnsters - akoestisch gitarist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Martijn kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, hij heeft weinig ruimte nodig en is overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!
Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en een offerte op maat.
Tarieven worden altijd bepaald in overleg en zijn onder andere afhankelijk van het soort optreden, duur en locatie. Richtprijs vanaf €295,-
 

Testimonials:

-) "Je hebt mij en mijn vriendinnen een onvergetelijke verjaardag bezorgd met je mooie spel en met je charmante presentatie."
(Christa, verjaardag / huiskamerconcert, 2019)

-) "Wij hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad met heel veel leuke en lieve reacties van mensen. Precies goed en passend en mooi, en nog vele andere woorden die we langs hoorden komen. Wij zijn zo blij met onze keuze om jou op onze bruiloft te hebben laten spelen. Bedankt voor je betrokkenheid, en persoonlijk vond ik het heel fijn dat je zo'n open blik en enthousiasme toont."
(Ilja & Adrie, bruiloft ceremonie en receptie, 2018)

-) “Je kamerconcert en de ontmoeting met je als persoon was zeker het absolute hoogtepunt van ons familiesamenzijn.
Het hele weekend verliep hierdoor in een buitengewoon positieve sfeer.
Je hebt ons op een geweldige manier weten te raken, zeldzaam mooi!”
(Guus Brand, huiskamer concert, 2018)

-) "Onze gasten hebben aangegeven dat ze allemaal heel erg onder de indruk waren, zo omschreven de Spaanstalige gasten het optreden als "maravilloso!". Het was onvergetelijk, en ook de algemene samenwerking met Martijn was bijzonder prettig."
(Sander, receptie bruiloft, 2018)

-) “Echt geweldig... Martijn had per email contact opgenomen om mijn verwachtingen te toetsen en dat heeft ie precies uitgevoerd tijdens mijn 50e verjaardag. Precies zoals ik wilde... in tune met de gangen en prettig luisterbare muziek.”
(Hans, 50e verjaardag, 2018)

-) "Het was nog beter dan ik het in mijn hoofd had zitten; jouw muziek was perfect. Je deed het op een hele fijne manier - de muziek was niet te hard zodat je kon praten, maar ook niet te zacht. Het was gewoon mooi en paste goed bij de sfeer. Ook dat miniconcertje vonden we super. Iedereen heeft genoten, met name ook mijn ouders. We hebben er allemaal nog een warm gevoel bij."
(Marieke, 45 jarig bruiloft, 2018)

 

 


Met zijn uitgebreid repertoire van stijlvolle klassieke muziek en romantisch populaire muziek, krijgt uw diner, bruiloft , receptiebedrijfsborrel of verjaardag de persoonlijke en bijzondere muzikale aankleding in de warme klanken van de gitaar!

De subtiele aanwezigheid van de gitaarmuziek en de romantische sfeer die het geluid van de gitaar met zich meebrengt, zorgt voor de perfecte balans en een ontspannen sfeer met stijl.
Iedere gelegenheid is uniek en daarom levert Martijn maatwerk toegespitst op jullie persoonlijke wensen.


Martijn Buijnsters

+31(0)6 45 78 66 80

[email protected]


 

 

Eventueel als aanvulling op de achtergrondmuziek speelt Martijn graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij hij ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek.
Uw gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

Martijn is al meer dan 15 jaar professioneel gitarist, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en hij is o.a. vaste gitarist in het ensemble van de bekende stersopraan Mirusia waarmee hij tourt in binnen- en buitenland!
 


Repertoire:

Hieronder is een kleine selectie weergegeven uit het repertoire met veel gevraagde klassieke en populaire muziek. (Verzoeknummers zijn altijd aan te vragen!)

Romantisch populair
Pachelbel: Canon in D
Romance d’amour
Beauty & the Beast
Colors of the Wind
Theme from Schindler’s list
Cavatina (from the movie The Deer Hunter)
Stairway to heaven
Hotel California
Hallelujah
Tears in Heaven
Bridal chorus
Wedding March
en vele anderen....

Zuid-Amerikaans
Opzwepende en melancholische dansen
Tangos van Piazzolla
Preludes van Heitor Villa-Lobos
Venezolaans walsen van A. Lauro
Milongas

Spaans Romantisch
Sfeervolle en zwoele Spaanse klassieke muziek met o.a. stukken van F. Tárrega, M. Llobet, Albéniz etc

Italiaans klassiek
Energieke klassieke stukken van o.a. Giuliani, Carcassi, Diabelli en Carulli