Martijn Buijnsters - akoestisch gitarist

Met mijn breed repertoire van stijlvolle klassieke muziek en romantisch populaire muziek, krijgt jouw diner, bruiloft, receptie, bedrijfsborrel of verjaardag een persoonlijke en bijzondere muzikale aankleding!

 


De subtiele aanwezigheid van de gitaarmuziek en de warme klanken van de gitaar zorgen voor een ontspannen sfeer en perfecte balans in volume.

Iedere gelegenheid is uniek en daarom lever ik maatwerk toegespitst op jullie wensen; hiervoor hebben we voor een optreden uitgebreid persoonlijk contact.


Martijn Buijnsters

+31(0)6 45 78 66 80

[email protected]

Stuur me een berichtje of bel me even en laat weten waar je precies naar op zoek bent; dan hoop ik ook op jouw speciale dag / evenement te spelen!

Tarieven worden altijd bepaald in overleg en zijn onder andere afhankelijk van het soort optreden, duur en locatie. Richtprijs vanaf €295,-

 

 

Of misschien zeggen deze tevreden klanten het nog wel het beste:

"Superprofessioneel, steengoed en heel sympathiek!!" (Marente, bruiloft 2020)

"Martijn heeft onze verwachtingen overtroffen, hij is ongelofelijk muzikaal en gevoelig voor de sfeer tijdens het diner." (Brenda, diner 2020)

"Het was nog beter dan ik het in mijn hoofd had zitten; jouw muziek was perfect. Je deed het op een hele fijne manier - de muziek was niet te hard zodat je kon praten, maar ook niet te zacht. Het was gewoon heel mooi en paste goed bij de sfeer." (Marieke, bruiloft 2020)

"Je hebt mij en mijn vriendinnen een onvergetelijke verjaardag bezorgd met je mooie spel en met je charmante presentatie."
(Christa, verjaardag / huiskamerconcert, 2020)

"Je hebt ons op een geweldige manier weten te raken, zeldzaam mooi!" (Guus Brand, huiskamer concert, 2020)

"Wij zijn zo blij met onze keuze om jou op onze bruiloft te hebben laten spelen. Bedankt voor je betrokkenheid, en persoonlijk vond ik het heel fijn dat je zo'n open blik en enthousiasme toont." (Ilja & Adrie, bruiloft ceremonie en receptie, 2020)

Martijn is een zeer professioneel artiest, die de sfeer op je receptie prima weet te vertalen in zijn muziek. Hij is dus zeer flexibel en tevens een zeer aimabel mens. Kortom een topper op je feest. (Humphrey, receptie 40-jarig huwelijk)

Zijn vakmanschap en liefde voor de gitaarmuziek was vanaf het eerste moment merkbaar. Martijn verbindt mensen door middel van zijn muzikale "gesprekken". Een hoogtepunt vormde zijn voorgestelde miniconcert, waarbij hij onze wens honoreerde, door van componist Erik Satie de Gnossienne nr.: 1 te vertolken. Reinbert de Leeuw zou er met bewondering naar hebben geluisterd...... BRAVO Martijn!
Martijn Buijnsters ondersteunde met zijn klassieke repertoire de gezellige gesprekken van ons gasten.
Veel dank. (Nicolaas Langeveld, receptie)

"maravilloso!". Het was onvergetelijk, en ook de algemene samenwerking met Martijn was bijzonder prettig."
(Sander, receptie bruiloft)

“Echt geweldig... Martijn had per email contact opgenomen om mijn verwachtingen te toetsen en dat heeft ie precies uitgevoerd tijdens mijn 50e verjaardag. Precies zoals ik wilde... in tune met de gangen en prettig luisterbare muziek.”
(Hans, 50e verjaardag)

 


Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik heb weinig ruimte nodig en ben overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!

Eventueel als aanvulling op de achtergrondmuziek speel ik graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij ik ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek.
Je gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel gitarist en heb een uitgebreide ervaring in het uitvoeren van optredens tijdens bruiloften, diners, recepties, verjaardagen etc. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ben o.a. vaste gitarist in het ensemble van de bekende stersopraan Mirusia waarmee ik in binnen- en buitenland tour!

 


Een kleine selectie uit mijn repertoire van klassieke en populaire muziek (verzoeknummers zijn altijd aan te vragen!):

 

Romantisch populair
Romance d’amour
Cavatina (from the movie The Deer Hunter)
Stairway to heaven
Hotel California
Hallelujah
Tears in Heaven
Pachelbel: Canon in D
Beauty & the Beast
Theme from Schindler’s list
Bridal chorus
Wedding March
en vele anderen....

Zuid-Amerikaans
Opzwepende en melancholische dansen
Tangos van Piazzolla
Preludes van Heitor Villa-Lobos
Venezolaans walsen van A. Lauro
Milongas

Spaans Romantisch
Sfeervolle en zwoele Spaanse klassieke muziek met o.a. stukken van F. Tárrega, M. Llobet, Albéniz etc

Italiaans klassiek
Energieke klassieke stukken van o.a. Giuliani, Carcassi, Diabelli en Carulli